Lekovito veče u Vrnjačkoj Banji

Aforističari iz Beograda Dragutin Minić Karlo, Aleksandar Čotrić i Bojan Ljubenović gostovali su u Gradskoj biblioteci Vrnjačke Banje i predstavili svoje nove satirične knjige.

Dragutin Minić Karlo čitao je priče i aforizme iz svoje knjige „Mala revizija novog svetskog poretka“, Aleksandar Čotrić je predstavio Antologiju aforizama o sportu „Dribling duha“, dok je Bojan Ljubenović promovisao svoju novu knjigu aforizama „Ljubav za poneti“.

Iako turistička sezona u ovom odmaralištu još nije u punom jeku sala biblioteke bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a smeh koji se tokom čitave večeri čuo svedoči da satira i humor jednako uspešno popravljaju raspoloženje i zdravlje kao  i druga banjska „pomagala“.

Ovo satirično veče bilo je samo početak saradnje Beogradskog aforističarskog kruga i Turističke organizacije Vrnjačke Banje, jer se tokom leta očekuje još nekoliko gostovanja naših poznatih pisaca ovog žanra, koji će, kako je planirano, nastupiti na otvorenoj pozornici pred mnogo više publike.

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.