Knjiga za zaljubljene dečake i Knjiga za zaljubljene devojčice

Knjiga za zaljubljene Decake i DevojciceAU izdanju čačanske “Pčelice”,  pojavile su se dve nove knjige za decu pisca Bojana Ljubenovića.

Iz pera poznatog satiričara ovoga puta izašle su “Knjiga za zaljubljene dečake” i “Knjiga za zaljubljene devojčice”, neobični, duhoviti “priručnici” za zaljubljivanje i  ljubav.

Obe knjige su bogato ilustrovane (ilustrator je Tihomir Čelanović), a obiliju duhovitim savetima i dosetkama na temu prvih, drugih i ostalih ljubavi.

Iako bi naslov mogao da zavara, “Knjiga za zaljubljene dečake” i “Knjiga za zaljubljene devojčice”, nisu tipski, već viđeni vodiči za najmlađe, već više nalikuju dečjim romanima sa dinamičnim zapletima u kojima se glavni junaci suočavaju sa jednom od najvećih životnih nepoznanica – prvom ljubavlju.
Pored zaljubljenih dečaka i devojčica svoje mesto u knjigama našli su i Robin Hud, Tarzan, Spajdermen, Džejms Bond, Jovanka Orleanka, Agata Kristi, Kleopatra i mnoge druge istorijske ličnosti kojima je zadedničko to što su bolovali od iste bolesti – ljubavi.

Ove dve knjige namenjene su osnovcima, ali će razveseliti i njihove roditelje, podsetivši ih na detinjstvo i vratiti u najlepše razdoblje njihovih života.

Knjige se mogu poručiti putem sajta www.pcelica.rs ili kupiti u svim boljim  knjižarama.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.