„Pisma iz Srbije“ u izdanju „Lagune“!

nova pismaBeograd, 19. jul 2016. – Nakon velikog uspeha prvog izdanja knjige „Pisma iz Srbije“ Bojana Ljubenovića, na zadovoljstvo čitalaca ova knjiga će se uskoro ponovo naći u knjižarama širom Srbije.

Glavni lik ovog epistolarnog romana je izmišljeni stranac koji je odnekuda stigao kod nas i redovno piše pisma svojima u inostranstvu, na satiričan i duhovit način opisujući današnju Srbiju sa svim njenim običajima, paradoksima, vrlinama i manama.

„Pisma iz Srbije“ su najčitanija knjiga novije srpske satirične književnosti. Ovenčana su dvema najznačajnijim nagradama: 2014. godine nagradom „Radoje Domanović“ Udruženja književnika Srbije, a 2015. godine nagradom „Tipar“ na Jugoslovenskim danima humora i satire u Pljevljima.

Po ovoj knjizi igra se i pozorišna monodrama „Ima jedna zemlja“ u režiji i izvedbi zrenjaninskog glumca Jovice Jašina.

slika knjigeSpecijalno za Lagunu, Ljubenović je dopisao jedno novo „pismo“ koje će čitaoci prvi put moći da pročitaju u novom izdanju.

Knjigu „Pisma iz Srbije“ koja će vas nasmejati do suza od 19. jula možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.