Gostovanje u Švajcarskoj

Cirih, 17. jun 2022. – Na poziv naših ljudi iz Švajcarske i članova udruženja „Serbika“ pisac Bojan Ljubenović održao je sredinom juna promociju svojih knjiga u mestu Fraunfild, nedaleko od Ciriha i Sent Galena. U gradskog biblioteci, pred oko dvadsetak ljubitelja čitanja, gost iz Beograda predstavio je svoje knjige „Ništa nije smešno“ i „Da je bolje ne valjalo“.
– Vaš gost bio sam 2019. godine kada sam vam čitao odlomke iz svojih knjiga „Pisma iz Srbije“ i „Srbijo, Bog ti pomogo“, ali nas je korona privremeno razdvojila. U međuvremenu su mi u Laguni izašle još dve knjige, pa sam došao da vas upoznam i sa njima. Zadovoljstvo je vas je opet videti – rekao je na početku Ljubenović,
U veoma toploj atmosferi nizali su se odlomci iz njegovih najnovijih knjiga, na koje su pristutni reagovali smehom i dirljivim emocijama. Posle jednočasovnog druženja Ljubenović je na kraju posebno zahvalio porodici Petrović iz Ciriha na izvanrednom gostoprimstvu i  Dragani Zimonjić iz udruženja „Serbika“, na organizaciji ovog događaja.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.