Ljubenovićeva tri nova romana za decu

Beograd, novembar 2017 – „Uki mali fudbaler“, „Luna mala teniserka“ i „Vuk mali glumac“ tri su nova romana za decu Bojana Ljubenovića izašla nedavno u izdanju „Pčelice“, specijalizovanog izdavača knjiga za decu.

Ova tri „romančića“ deo su edicije „Kad porastem biću…“, koju ukupno čini pet naslova. Uz tri pomenute Ljubenovićeve knjige tu su još i „Tesa mala balerina“ NIkolete Novak i „Zoje mala pijanistkinja“ Nade Vuković Đokić.
– Želja nam je da kroz ovu ediciju deci predstavimo neka zanimljiva zanimanja i podstaknemo ih da maštaju, baš kao što to čine i junaci ovih knjiga. Lično sam sebi postavio za cilj da moje knjiga zadovolje tri uslova. Najpre da imaju zanimljivu priču, potom da decu upoznaju sa istorijatom sporta ili zanimanja koje opisujem i na kraju, a možda i najvažnije da mališanima pokažem da bez velikog rada, odricanja i upornosti nije moguće postići uspeh u životu – kaže Bojan Ljubenović.

Edicija „Kad porastem biću…“ publici je predstavljena na Beogradskom sajmu, na veoma dobro posećenoj promociji u sali „Ivo Andrić“. Svih pet knjiga mogu se kupiti u knjižarama širom zemlje, ali i naručiti putem sajta www.pcelica.rs

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.