Nastup na festivalu „Žaoka“

Članovi Beogradskog aforističarskog kruga Aleksandar Baljak, Bojan Ljubenović, Aleksandar Čotrić, Srđan Dinčić i Bojan Rajević gostovali su u  petak, 23. novembra, u Kačarevu. U ovom mestašcu nedaleko od Pančeva održao se drugi festival humora i satire „Žaoka“, čiji je idejni tvorac i pokretač Zoran T. Popović, najbolji pančevački aforističar.

Pre satirične večeri Bojan Ljubenović, Aleksandar Čotrić i Srđan Dinčić gostovali su u tamošnjoj osnovnoj školi i učenicima trećeg i četvrtog razreda čitali aforizme za decu.

Ljubenović je mališanima predstavio svoju knjigu „Smejalice“, dok je Čotrić čitao delove iz antologije aforizama za decu „Razdeljak“.

U Domu kulture lepog imena „Bratstvo jedinstvo“ otvorena je izložba mladog pančevačkog karikaturiste Nikole Dragaša, a potom su nastupili aforističari prisutnoj publici priredili „sat vremena kvalitetnog programa“. Aforizmi mladog Bojana Rajevića sa Cetinja, nastup stand up komičara Srđana Dinčića, aforizmi Baljka i Čotrića, kao i satirične priče Ljubenovića kod publike su izazvali prave salve smeha.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.