U prodaji nova izdanja knjiga o Crvenoj zvezdi i Partizanu

Beograd, 17. april 2020. – Izdavačka kuća „Laguna“ objavila je ovih dana nova, proširena izdanja knjiga „Crvena zvezda, moj fudbalski klub“ i „Partizan, moj fudbalski klub“, koje je priredio Bojan Ljubenović.

U odnosu na prethodna izdanja, objavljena 2015. godine, nove knjige obogaćene su mnogim novim podacima i fotografijama.
– „Prošlo je pet godina od prvih izdanja knjiga „Crvena zvezda, moj fudbalski klub“ i „Partizan, moj fudbalski klub“. U tom periodu promenilo se dosta toga, dres naših najpoznatijih fudbalskih klubova nosilo je mnogo novih igrača, odigrane su značajne utakmice, oboreno nekoliko klupskih rekorda.  Crvena zvezda je dva puta učestvovala u Ligi šampiona, Partizan je osvojio nove domaće trofeje,  od crno-belog dresa oprostio se legendarni Saša Ilić…
Sve to nas je navelo da objavimo novo, prošireno izdanje ovih knjiga, sa pregrešt novih fotografija i podataka. Svoje mesto među koricama dobili su neki novi junaci stasali sa obe strane Topčiderskog brda. 
Ipak, jedna stvar se nije promenila, a to je naša želja da kroz ove knjige promovišemo sportsku i navijačku kulturu, fer plej, poštovanje rivala i ljubav prema fudbalu. Verujemo da će nove generacije navijača Partizana i Crvene zvezde uživati čitajući ove knjige“ – naglasio je priređivač ove knjige Bojan Ljubenović.
Knjig se mogu kupiti u svim knjižarama lanca Delfi Laguna ili putem sajta www.laguna.rs 

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.