„Ništa nije smešno“ ekspresno do četvrtog izdanja!

Beograd, 23. jun, 2022. – Knjiga satiričnih priča „Ništa nije smešno“ Bojana Ljubenovića posle samo dva meseca u prodaji doživela četvrto izdanje!

Desetak dana po svom pojavljivanju iz štampe  ova knjiga se našla  na drugom mestu najprodavnijih knjiga „Lagunine“ top liste, da bi posle mesec i po dana i dalje bila među pet najtraženijih knjiga i „otišla“ u četvrto izdanje.  Potražnja za ovom knjigom bila je tolika da se u pojedinim knjižarama nije mogao pronaći nijedan jedini primerak.

I na tradicionalnoj Laguninoj manifestaciji „Noć knjige“, održanoj između 16-18. juna „Ništa nije smešno“ bila je među najprodavanijima.

-Ovo je pravo čudo za jednu knjigu satiričnih priča, jer u našoj javnosti važi uverenje da čitaoci ne čitaju priče baš previše. Drago mi je što je takva glasina demantovana i što je satira pokazala da može biti privlačna širokom krugu ljudi – kaže autor Bojan Ljubenović.

Da ni za druge Ljubenovićeve knjige ne manjka interesovanja dokaz je i to što su epistolarni romani „Pisma iz Srbije“ i „Srbijo, Bog ti pomogo“, doživeli svoje 9. i 5. izdanja. Sve knjige se mogu kupiti u lancu knjižara „Laguna-Delfi“
ili naručiti putem sajta www.laguna.rs

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.